fbpx
Skip links

Få en smuk og holdbar bordplader i Dekton® –
perfekt til køkken, bad og stue

Dekton® er et ekstremt holdbart materiale. Dekton® kan tåle op til 1100 graders varme og bliver sjældent ridset. Dekton® er så resistent, at materialet både kan bruges til bordplader indenfor og udendørs. Det er sågar afvisende over for væske og pletter.

Hvis du ønsker en (næsten) vedligeholdelsesfri bordplade, som kan holde mange år – så er en Dekton® bordplade den rette for dig.

Dekton® bordplader kan fremstilles i mange forskellige farver, nuancer og strukturer, der til forveksling ligner granit og marmor. Vi er eksperter i at levere bordplader, som er skræddersyet vores kunders behov og mål. Derfor står vi klar med grundig rådgivning og hjælp til opmåling, så du får lige den bordplade, som du altid har drømt om.

Vi er et erfarent team, som sørger for, at du får den rette rådgivning i valg af farver, struktur mv. Se et udpluk af vores udvalg af farver til din Dekton® herunder.

Få en slidstærk Dekton® bordplade – skræddersyet til dit behov

Vi ved at ingen rum ens. Derfor kan vi levere skræddersyede bordplader i Dekton®, som vi tilpasser 100% på de mål, som du har behov for. Hvis du har behov for udskæring til vask og montering, så klarer vi selvfølgelig også den.

Hos CPH Stone kan vi hjælpe dig med:

  • Rådgivning
  • Fremstilling efter dine mål
  • Montering af bordpladen
  • Efterbehandling
  • Reparation og vedligehold

CPH Stone har ambitioner om at være Danmarks bedste inden for Dekton® bordplader.

Kontakt os i dag, og få et gratis tilbud på Dekton®

Ønsker du at høre mere om mulighederne og samtidig få et gratis og uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at ringe til os på 33 11 44 44. Så tager vi en god snak om dine ønsker og behov.

Derefter aftaler vi et møde, hvor vi samtidig kan præsentere dig for muligheder og vise dig farver, strukturer mm.

Vi hjælper kunder fra hele Sjælland og København, og stræber efter at levere en 5-stjernet oplevelse HVER GANG.

Få inspiration til din bordplade herunder