fbpx
Skip links

Unikke håndlavede marmor bordplader til køkken, bad og stue

En marmor bordplade kan give ethvert rum et eksklusivt og luksuriøst look. Vi har mange års erfaring med at lave skræddersyede marmorløsninger og kan hjælpe dig igennem hele processen, så du får dén bordplade, som du altid har drømt om.

Hos CPH Stone får du et erfarent team, som sørger for, at du får den rette rådgivning i valg af farver, struktur mv. Marmor bordplader kan leveres i alle former samt i et utal af farver.

Se en del af vores udvalg herunder.

Få en unik marmor bordplade efter specifikke mål

Vi ved, at ingen rum er ens. Derfor kan vi levere skræddersyede bordplader i marmor, som vi tilpasser 100% på de mål, som du har behov for. Hvis du har behov for udskæring til vask eller lignende, så klarer vi selvfølgelig også den.

Marmor bordplader er karakteriseret ved de unikke åretegninger, som dannes i klippen igennem millioner af år. Derfor kan du være sikker på at få en helt unik marmor bordplade, når du får en bordplade gennem CPH Stone. Vi kan hjælpe dig med:

  • Rådgivning
  • Fremstilling efter dine mål
  • Montering
  • Efterbehandling
  • Reparation

Vores ambition er at være Danmarks bedste inden for marmor-bordplader.

Kontakt os i dag, og få et gratis tilbud på marmor

Ønsker du at høre mere om mulighederne og samtidig få et gratis og uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at ringe til os på 33 11 44 44. Så tager vi en god snak om dine ønsker og behov.

Derefter aftaler vi et møde, hvor vi samtidig kan præsentere dig for muligheder og vise dig farver, strukturer mm.

Vi hjælper kunder fra hele Sjælland og København og stræber efter at levere en 5-stjernet oplevelse HVER GANG.

Få inspiration til din bordplade herunder