fbpx
Skip links

Unikke bordplader i granit til køkken, badeværelse og stue

Granit bordplader er fremstillet af naturlige materialer og er altså 100% natursten. En granit bordplade skæres direkte ud af klippen, hvorfor du altid er sikker på at få en helt unik bordplade. En granit bordplade er et sikkert valg, da det giver en smuk og eksklusiv overflade på bordet. Derudover er granit let at vedligeholde. Hos CPH Stone har vi stor erfaring med at lave skræddersyede granitløsninger og kan hjælpe dig igennem hele processen, så du får dén bordplade, som du altid har drømt om.

Vi er et erfarent team, som sørger for at du får den rette rådgivning i valg af farver, struktur mv. Granit bordplader kan leveres i alle former samt i et utal af farver. Se et udpluk af vores udvalg herunder.

Få en granit bordplade som er skræddersyet dit behov

Vi ved, at ingen rum er ens. Derfor kan vi levere skræddersyede bordplader i granit, som vi tilpasser 100% på de mål, som du har behov for. Hvis du har behov for udskæring til vask og montering, så klarer vi selvfølgelig også den.

Granit bordplader karakteriseres ved de unikke åretegninger, som skabes i klipperne igennem millioner af år. Derfor kan du være sikker på at få en helt unik granit bordplade, når du får en bordplade gennem CPH Stone. Vi kan hjælpe dig med:

  • Rådgivning
  • Fremstilling efter dine mål
  • Montering af bordpladen
  • Efterbehandling
  • Reparation og vedligehold

CPH Stone har ambitioner om at være Danmarks bedste inden for granit bordplader.

Kontakt os i dag, og få et gratis tilbud på granit

Ønsker du at høre mere om mulighederne og samtidig få et gratis og uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at ringe til os på 33 11 44 44. Så tager vi en god snak om dine ønsker og behov.

Derefter aftaler vi et møde, hvor vi samtidig kan præsentere dig for muligheder og vise dig farver, strukturer mm.

Vi hjælper kunder fra hele Sjælland og København og stræber efter at levere en 5-stjernet oplevelse HVER GANG.

Få inspiration til din bordplade herunder