fbpx
Skip links

Silestone® bordplader – få en unik og slidstærk bordplade

Silestone® bordplader er bordplader, som fremstilles af komposit i højeste kvalitet. Med Silestone® får du en bordplade i ekstremt holdbart materiale. Silestone® fremstilles af naturens egne råvarer og giver dig alverdens muligheder for at vælge dine egne nuancer, farver og strukturer. Du kan med andre ord selv (næsten) selv vælge din drømmebordplade.

Vælger du en Silestone® bordplade, får du en eksklusiv bordplade, som til forveksling ligner en 100% naturstensbordplade i granit eller marmor. Vi er eksperter i at levere bordplader, som er skræddersyet vores kunders behov og mål. Derfor står vi klar med grundig rådgivning og hjælp til opmåling, så du får lige den bordplade, som du altid har drømt om.

Vi er et erfarent team, som sørger for at du får den rette rådgivning i valg af farver, struktur mv. Se et udpluk af vores udvalg af farver til din Silestone® herunder.

Få en slidstærk Silestone® bordplade – skræddersyet til dit behov

Vi ved, at ingen rum ens. Derfor kan vi levere skræddersyede bordplader i Silestone®, som vi tilpasser 100% på de mål, som du har behov for. Hvis du har behov for udskæring til vask og montering, så klarer vi selvfølgelig også den.

Hos CPH Stone kan vi hjælpe dig med:

  • Rådgivning
  • Opmåling
  • Fremstilling efter dine mål
  • Montering af bordpladen
  • Efterbehandling
  • Reparation og vedligehold

CPH Stone har ambitioner om at være Danmarks bedste inden for Silestone® bordplader.

Kontakt os i dag, og få et gratis tilbud på Silestone®

Ønsker du at høre mere om mulighederne og samtidig få et gratis og uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at ringe til os på 33 11 44 44. Så tager vi en god snak om dine ønsker og behov.

Derefter aftaler vi et møde, hvor vi samtidig kan præsentere dig for muligheder og vise dig farver, strukturer mm.

Vi hjælper kunder fra hele Sjælland og København, og stræber efter at levere en 5-stjernet oplevelse HVER GANG.

Få inspiration til din bordplade herunder